Et dekorativt billede af kaniner

Tim Plejehjem

Vi ser vores kerneopgave, som det vi gerne vil være kendt for, nemlig at Tim Plejehjem skal være et trygt og aktivt sted at bo og arbejde og hvor fællesskabet trives. 

Vi respekterer dit behov, dine ønsker og vaner og din ret til selv at bestemme, så du på den måde får mulighed for at være med til at påvirke din egen dagligdag og blive inddraget i de daglige gøremål.

Tim Plejehjem blev opført i 1967 og har gennemgået en omfattende udvidelse og modernisering som stod klar i december 2007. Plejehjemmet består af 18 plejeboliger og 5 ældreboliger samt en lejlighed til rullende aflastning. Vi har eget køkken og cafeteria, som benyttes af hjemmets beboere. Cafeteriet er også åbent for byens pensionister, som kan komme og spise dagens middag.

Plejehjemmet ligger centralt i Tim by og er omgivet af en dejlig have med blomster, frugttræer og buske, hvor de flisebelagte stier gør det let at komme rundt. Midt i haven står vores kaniner, høns og diamantduer. Når vejret er til det, nyder vi at opholde os i gårdhaven. Vi er glade for dyr og har fuglene, der synger meget for os. Året rundt har vi kaniner i gårdhaven. Kaninerne er tamme og de kan tages op og snakkes med. Og de lokale dagplejere besøger os jævnligt for at se på kaninerne. Om sommeren er der også høns derude. Inde på gangen har vi finker.

Vi bor i et naturskønt område hvor skolen, børnehaven, dagplejen og et bredt udbud af fritidsaktiviteter i hallen, er lige rundt omkring os. Det giver mulighed for et samarbejde på tværs af alle aldersgrupper.